Dra på trissor!

När jag kom hem så va sängen bäddad och disken diskad... Menar han allvar??? Hm kanske är det på riktigt denna gång... fortsättning följer...


Nu kan man ju inte bli annat än nykär igen! ( och bytte däck på bilen gjorde han också häromdagen)





Kommentarer
Postat av: Lisa Fisa

Där ser man!! Härligt! Det sorgliga är ju att alla säger att man ska uppmuntra dem som fan nu när de gjort något bra, belöna dem så de associerar sysslorna med något positivt (ungefär som hundar), men hur sugen är man på det när man själv gör de här sysslorna varje dag utan att se röken av en belöning??!!

2009-11-08 @ 09:44:10
Postat av: Emma

Joo jag vet... synd! han fick dessutom chokladpudding som belöning haha Madde tyckte jag skulle köpa en öl, men Ze gillar ju chokladpudding mer än öl! Jag kan belöna dig för att du är så duktig när jag kommer hem Lisa=)

2009-11-08 @ 12:48:23
URL: http://emmasnyakille.blogg.se/
Postat av: Annikasan

Hahaha! Kul det där med hundar. Haha! Alltså vi är ju så himla könssterotypiska.



I helgen hamnade jag i en eldig diskussion om kring huruvida tjerje skulle onanera om de bestigit ett berg och hade världens utsikt framför sig. Det hade nämligen en av killarna i gänget gjort och jag trodde att det skulle aldrig en tjej göra. Men det trodde minsann en av de andra tjejerna i gruppen att vi skulle kunna göra. Hennes kille blev jättenervös, för nu tror han att hon kommer dra ner brallorna så fort hon gått upp på en kulle, bara för att bevisa. haha!

2009-11-09 @ 09:53:47
URL: http://annikasan.blogg.se/
Postat av: Emma

Det hade ju dock varit skit kul om din tjejkompis skulle göra det!

2009-11-10 @ 17:30:24
URL: http://emmasnyakille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0